ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ

Κτήμα Φιλιππικον

Στο πανέμορφο δάσος του Αγίου Νικολάου (Λεμόνια) στα Κανάκια Σαλαμίνας βρίσκεται το Κτήμα Φιλιππικόν. Ο χώρος διακρίνεται για την υψηλή αισθητική, την απαράμιλλη θέση, την καταπληκτική θέα προς τα νησιά του Αργοσαρωνικού.
Ο πανέμορφος διάκοσμος, τα ποικιλόμορφα φυτά, η πέτρα και το ξύλο, σε συνδυασμό με τον καταγάλανο ουρανό, συνθέτουν έναν καλαίσθητο πίνακα.
Ο ιδιαίτερα φροντισμένος φωτισμός, τόσο του εξωτερικού όσο και του εσωτερικού χώρου, δημιουργεί μια φιλόξενη και ρομαντική ατμόσφαιρα, προσφέροντας ένα εντυπωσιακό σκηνικό για ανεπανάληπτες κοινωνικές και εταιρικές εκδηλώσεις όλο το χρόνο.
Ο εσωτερικός χώρος λιτός και απέριττος μπορεί να διαμορφωθεί ανάλογα με το γούστο σας, μια και η βραδιά είναι δική σας. Μπορεί να φιλοξενήσει έως και 220 καλεσμένους σε καθιστό δείπνο.
Ο εξωτερικός χώρος με τους αναπαυτικούς καναπέδες, γύρω από την πισίνα με τους φοίνικες, μπορεί να φιλοξενήσει έως και 350 καλεσμένους σε καθιστό δείπνο και έως 500 σε κοκτέιλ πάρτυ. Στη γραφική γωνιά με το πηγάδι και το πέτρινο υπαίθριο μπαρ, οι καλεσμένοι σας θα απολαύσουν το πρώτο ποτό της βραδιάς και θα χαλαρώσουν με ένα δροσιστικό κοκτέιλ στη βεράντα, αγναντεύοντας τη θάλασσα και μεθώντας με το άρωμα των λουλουδιών.