Συνεργαζόμενοι Χώροι

Το Anais Club είναι ένας μοντέρνος χώρος εκδηλώσεων, σ’ ένα από τα ωραιότερα σημεία της Βαρυμπόμπης και χαρακτηρίζεται από το minimal ύφος και την κομψή αισθητική σε κάθε λεπτομέρεια. Διαθέτει μεγάλη αίθουσα με υαλοπίνακες περιμετρικά και με οροφή η οποία ανοίγει αυτόματα, μεγάλο εξωτερικό χώρο, εκκλησάκι με ιδιαίτερο στυλ, άνετο χώρο στάθμευσης και νυφική σουίτα

Στο κτημα αριαδνη λειτουργουν 3 αυτονομοι χωροι εκδηλωσεων

Στο καταπράσινο περιβάλλον του κτήματος φιλοξενούνται δεξιώσεις γάμου, βαπτίσεις, parties και φυσικά εταιρικές εκδηλώσεις και special events.
Το Κτήμα Ερωφίλη είναι ένας νέος καταπράσινος χώρος εκδηλώσεων στα Βόρεια Προάστια και αποτελεί ιδανική επιλογή για μια μοντέρνα και ιδιαίτερη δεξίωση. Η δυναμική του χώρου δεξίωσης είναι για 520 άτομα σε καθιστό γεύμα ή 1000 σε cocktail.
Λειτουργεί όλο το χρόνο. Ο προσεγμένος εξοπλισμός με τα μοναστηριακά τραπέζια, το μεγάλο μπαρ, τα σαλόνια και τα ψηλά stools για το ποτό υποδοχής, ενισχύουν την ομορφιά και λειτουργικότητα του κτήματος Ερωφίλη.

The Royal Garden & Venue. Κτήμα γάμου και αίθουσα δεξιώσεων. Μοναδική αισθητική, παραμυθένιο τοπίο

Πιστεύουμε πως το τέλειο event ξεκινάει με την τέλεια τοποθεσία. Είτε ονειρεύεστε μια μεγαλειώδη είσοδο με ελικόπτερο ή μια συγκέντρωση με κλειστό κύκλο οικογένειας και φίλων, μπορούμε να μετατρέψουμε αυτό το όνειρο σε μια τέλεια πραγματικότητα.

Συνεργάτες