ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ

Αίθουσα Φαιστός

Εντυπωσιάζει με το γαλήνιο εξωτερικό του περιβάλλον και την μεγάλη αίθουσα με τις τεράστιες τζαμαρίες, από τις οποίες υπάρχει άμεση επαφή με τον κήπο, ειδικά όταν αυτές ανοίγουν πλήρως. Χαρακτηριστικό σημείο του χώρου Φαιστός είναι η λιμνούλα με το σιντριβάνι. Χωρίζει κατά μία έννοια τον χώρο με το γκαζόν και το πλακόστρωτο μέρος της πίστας, από τον ελαφρώς υπερυψωμένο χώρο με τα μεγάλα πεύκα και το πέτρινο, γραφικό εκκλησάκι του Αγ. Γεωργίου, το οποίο βρίσκεται σε ένα από τα ωραιότερα σημεία του χώρου Φαιστός.
Διαθέτει επίσης χτιστό BBQ και χτιστό εξωτερικό BAR, καθώς και μια λειτουργική νυφική σουίτα που, πέρα από την εξωτερική είσοδο, επικοινωνεί απ’ ευθείας και με την αίθουσα.Στο φουαγιέ λειτουργεί γκαρνταρόμπα για τις χειμερινές δεξιώσεις και χώρος χαλάρωσης, που ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών.
Ο χώρος Φαιστός είναι αυτόνομος, διαθέτει ιδιαίτερη είσοδο, χώρο στάθμευσης που λειτουργεί με επαγγελματίες παρκαδόρους, WC με διαρκή υπηρεσία καθαριότητας.
Υπαίθριος χώρος χωρητικότητας 450 ατόμων για καθιστό γεύμα και 1500 ατόμων για εκδήλωση όρθιου κοκτέιλ (cocktail party, cocktail gala)
Αίθουσα χωρητικότητας 450 ατόμων για καθιστό γεύμα και 600 ατόμων για εκδήλωση όρθιου κοκτέιλ