ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΜΑΣ

Η ιστορία εκτυλίσσεται στην Ελλάδα στις αρχές της δεκαετίας του ’70…

Για πάνω από τρείς δεκαετίες

Ο Νικόλαος Ζευγαράς ένας από τους πρωτοπόρους επιχειρηματίες στο χώρο του φαγητού καινοτομεί και δημιουργεί καταστήματα λιανικής εστίασης ενώ πάντα με σεβασμό στην ελληνική κουζίνα ανέπτυξε την ιδέα της τροφοδοσίας πάσης φύσεως εκδηλώσεων με αγνό και νόστιμο φαγητό.

Αγαπώντας τις αυθεντικές παραδοσιακές συνταγές και με επίκεντρο την ικανοποίηση του πελάτη προσφέρει προϊόντα και υπηρεσίες διοργάνωσης εκδηλώσεων με κύριο χαρακτηριστικό την υψηλή ποιότητα.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’90… οι πάντα δραστήριοι άνθρωποι της εταιρείας δημιουργούν σύγχρονες εγκαταστάσεις υψηλών προδιαγραφών για τη διασφάλιση των συνθηκών παρασκευής των πιάτων ενώ συγχρόνως αναπτύσσουν τη δημιουργικότητα τους εξελίσσοντας τις γεύσεις με σκοπό να προσφέρουν κάτι πραγματικά ξεχωριστό.

Τα αποτελέσματα που προέκυψαν οδήγησαν στη δημιουργία της

DIVINE GASTRONOMY CATERING

η οποία χάρη στην πολυετή εμπειρία και αξιοπιστία αποτελεί συνώνυμο της δημιουργικότητας, του επαγγελματισμού και της ποιότητας των προϊόντων και υπηρεσιών.

Οι άνθρωποι μας “μαγειρεύουν” με επιτυχία για περισσότερα από 35 χρόνια κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την προτίμηση των πελατών.