Ειδικές Εκδηλώσεις

Ανεξάρτητα από το είδος της εκδήλωσης, είτε αφορά την αποφοίτηση του παιδιού σας, είτε κάποια μεγάλη επαγγελματική επιτυχία ή σημαντική προαγωγή, κάποια επέτειο , τον αρραβώνα ακόμα και την ενηλικίωση ή τη συνταξιοδότηση ενός αγαπημένου σας προσώπου, η εταιρεία Divine Gastronomy Catering θα αναλάβει να διοργανώσει για εσάς μία αξέχαστη εκδήλωση με τη μοναδικότητα και το χαρακτήρα που αρμόζει σε αυτή την ιδιαίτερη περίσταση.

Οι άνθρωποι της εταιρείας θα είναι πάντα δίπλα σας, συμμετέχοντας στον εορτασμό σημαντικών στιγμών όπως στα εγκαίνια του καταστήματος σας, σε κάποια επίδειξη προϊόντων ,σε σχολικές εκδηλώσεις, στη βράβευση κάποιου ατόμου, σε οικογενειακές γιορτές, στις συγκεντρώσεις φίλων αλλά ακόμα και σε πολλές αμέτρητες στιγμές που ομορφαίνουν τη ζωή σας και θεωρούνται σημαντικές για εσάς.

Υποδεχτείτε τους καλεσμένους σας , στο σπίτι σας ή σε οποιοδήποτε χώρο της επιλογής σας, προσφέροντας τους ενδιαφέρουσες γευστικές προτάσεις και ποτά , εξασφαλίζοντας τέλεια αρμονία με το περιβάλλον ανάλογα με την περίσταση.

Κάντε τη ζωή σας ευκολότερη και αφήστε εμάς να σας προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο διοργάνωσης ξεκινώντας από το σχεδιασμό και την προετοιμασία του μενού έως και τη διαμόρφωση του χώρου.

Παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες στον τομέα της διοργάνωσης εκδηλώσεων , οι άνθρωποι της εταιρείας θα αναλάβουν τη διαμόρφωση του χώρου ενώ ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι θα τον παραδώσουν όπως ακριβώς τον παρέλαβαν.

Εξοικονομήστε χρήματα και χρόνο αφήνοντας την άρτια καταρτισμένη ομάδα των διοργανωτών μας να χειριστεί όλες τις λεπτομέρειες συνθέτοντας ένα καλαίσθητο αποτέλεσμα. Εντυπωσιάστε με τη βοήθεια της εταιρείας Divine Gastronomy Catering η οποία θα φροντίσει να είναι άψογη η εκδήλωση σας σε εξαιρετικά προνομιακές τιμές.

Επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα σας προσφέρουμε μία ξεχωριστή εμπειρία ενώ εσείς θα απολαμβάνετε τις χαρούμενες στιγμές αυτής της ιδιαίτερης περίστασης.