ΛΙΑΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑΣΗ

Η εταιρεία Divine Gastronomy Catering, αποτελεί αναμφισβήτητα μια εταιρεία παρασκευής υψηλής ποιότητας προϊόντων και γευμάτων ενώ συγχρόνως παρέχει αξιόπιστες επαγγελματικές υπηρεσίες τροφοδοσίας καταστημάτων και εκδηλώσεων.

Στις δραστηριότητες της εταιρείας εντάσσονται σημεία λιανικής πώλησης των προϊόντων της εταιρείας όπως:

ΚΑΦΕ
ΚΥΛΙΚΕΙΑ
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ
ΤΑΧΥΦΑΓΕΙΑ

καθώς και πολλά άλλα.

Η καταρτισμένη ομάδα της εταιρείας Divine Gastronomy Catering , τηρώντας πάντα αυστηρά όλους τους υγειονομικούς κανόνες, ετοιμάζει καθημερινά διάφορα χορταστικά σνακ, σάντουιτς, σαλάτες, παραδοσιακές πίτες, ζεστά και κρύα ορεκτικά, γλυκίσματα καθώς και μεγάλη ποικιλία σπιτικών φαγητών, και άλλων γευστικών προτάσεων που θα σας συνοδεύουν σε κάθε στιγμή της ημέρας.

Αναζητήστε τις γεύσεις της εταιρείας Divine Gastronomy Catering και απολαύστε υγιεινά και νόστιμα πιάτα φτιαγμένα από υλικά άριστης ποιότητας και φρεσκάδας, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά.

Θέτοντας ως προτεραιότητα την ικανοποίηση του πελάτη, η εταιρεία κινείται σε δύο βασικούς άξονες: την Ποιότητα και την Εξυπηρέτηση.

Ένα από τα μεγάλα brand της λιανικής εστίασής μας είναι ο Σπεσιαλίστας : Ένα όνομα μια ιστορία.

Αναμφισβήτητα, η γνώριμη απαράμιλλη γεύση και η υψηλή ποιότητα των προϊόντων του Σπεσιαλίστα οδήγησαν στη μακρόχρονη και επιτυχημένη παρουσία στο χώρο της εστίασης στην Ελληνική αγορά. Η αναπτυξιακή πορεία της εταιρείας οδήγησε στη δημιουργία μίας ευρείας γκάμας γευστικών προτάσεων με κεντρικό προϊόν τη ΠΙΤΣΑ, εξελίσσοντας την εταιρική ταυτότητα και τις προοπτικές της επιχείρησης