Η ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΜΑΣ

Έχοντας πάνω από 35 χρόνια λειτουργίας στο κλάδο της εστίασης και με τον πελάτη σταθερά στο επίκεντρο, παρέχουμε υψηλή ποιότητα προϊόντων σε συνδυασμό με υψηλού επιπέδου υπηρεσίες εξυπηρέτησης.

Οι άνθρωποι που στελεχώνουν την εταιρεία είναι άρτια καταρτισμένοι και πρόθυμοι, πάντα με υποδειγματική ευγένεια και επαγγελματισμό, να υποστηρίξουν και να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη και επιθυμία του πελάτη οργανώνοντας πάσης φύσεως κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις.

Οι έμπειροι σεφ μας παρουσιάζουν μεγάλη γκάμα από μενού βασισμένα σε παραδοσιακές συνταγές, φτιαγμένες με εξελιγμένες τεχνικές και προσθήκες, που απογειώνουν τις γεύσεις ενώ παράλληλα ο υψηλής αισθητικής εξοπλισμός που παρέχουμε θα δώσει στην εκδήλωση σας ιδιαίτερο ύφος και χαρακτήρα.

Εντυπωσιάστε και ικανοποιήστε τους καλεσμένους σας επιλέγοντας ανάμεσα στους ποικίλους συνεργαζόμενους χώρους (κτήματα, αίθουσες δεξιώσεων, κέντρα εκδηλώσεων) ή προτείνετε μας το χώρο που επιθυμείτε.

Πάντα με σκοπό να καλύψουμε πλήρως κάθε σας επιθυμία, η εταιρεία Divine Gastronomy Catering σας παρέχει τη δυνατότητα της διοργάνωσης οποιασδήποτε εκδήλωσης στο δικό σας χώρο προσφέροντας όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό ενώ στο τέλος , το προσωπικό με υψηλό αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμού θα σας παραδώσει το χώρο ακριβώς όπως τον παρέλαβε.

Απολαύστε αυτή τη μοναδική στιγμή από την αρχή μέχρι το τέλος χωρίς άγχος. Το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας Divine Gastronomy Catering πάντα σε συνεργασία μαζί σας, σας διαβεβαιώνει ότι η διοργάνωση της εκδήλωσης σας θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σας.