Η Divine Gastronomy Catering συνεχίζει να σας ταξιδεύει σε κόσμους γεμάτους φαντασία, όνειρα και απόλαυση! Αυτή τη φορά το μαγικό μας ταξίδι θα γίνει εν πλω! Με μεγάλη μας χαρά ανακοινώνουμε τη νέα μας συνεργασία με το μοναδικό εστιατόριο που βρίσκεται πάνω στη θάλασσα Ploes. Ετοιμαστείτε να πλεύσετε σε… πελάγη ευτυχίας!

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ

PLOES Floating Venue

Στην πανέμορφη Μαρίνα Φλοίσβου ένας μοναδικός πλωτός χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους κοινωνικά και θεματικά events, από γαμήλια δεξίωση μέχρι εταιρικά συνέδρια, παρουσιάσεις, επιδείξεις μόδας και party σας περιμένει για μια αξεπέραστη εμπειρία!
Ένας καινούριος χώρος, που επιπλέει στο νερό και προσφέρει μοναδικά συναισθήματα! Ένας συνδυασμός ουρανού θάλασσας και ορίζοντα θα σας μεταφέρουν ονειρεμένες εικόνες, ενώ η αίσθηση του νερού που κυλά κάτω από τα πόδια σας θα σας συμπαρασύρει σε ένα μαγικό ταξίδι απόλαυσης και ευχαρίστησης!
Ο χώρος αυτός μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους δεξίωση (γάμος, βάφτιση) και events (επαγγελματικά συνέδρια, business meetings, παρουσιάσεις, party). Πρόκειται για καινοτόμο κατασκευή ενός πολυμορφικού χώρου εκδηλώσεων, όπου ο επαγγελματισμός, ευελιξία, συνέπεια και συντονισμός προσφέρουν ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα