ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΧΩΡΟΙ

Royal Garden

Όταν η φύση και ο άνθρωπος συνεργάζονται με αρμονία δημιουργείται πάντα ένα μικρό θαύμα.
Ζήστε την πιο ρομαντική μέρα της ζωής σας σε ένα από τα πιο όμορφα κτήματα της Αττικής, το οποίο έχει δημιουργηθεί με αγάπη, μεράκι και αφάνταστη προσοχή στη λεπτομέρεια . Σε αυτόν τον παράδεισο μακριά από την βοή της πόλης κάθε εκδήλωση γίνεται μοναδική και αποκτά χρώμα και εικόνες.
Ένας χώρος μαγικός με υψηλή αισθητική, με αίσθηση ελευθερίας με πανύψηλους φοίνικες να δεσπόζουν δίπλα στις δύο πισίνες που μπορεί φιλοξενήσει το γάμο, τη βάπτιση ή οποιαδήποτε εκδήλωση επιθυμείτε.
Δεν διοργανώνουμε απλά εκδηλώσεις, αλλά στιγμές ορόσημο για το υπόλοιπο της ζωής σας αξέχαστες σε εσάς και τους καλεσμένους σας.
Το κτήμα Royal Garden είναι το ιδανικό περιβάλλον για να φιλοξενήσει όλες τις εποχές του χρόνου τις εκδηλώσεις σας με vintage αισθητική για ονειρικές δεξιώσεις. Ξυπνήστε τις αισθήσεις σας με γευστικά μοναδικά ταξίδια. Νοιώστε μοναδικοί με γαστρονομικές δημιουργίες σχεδιασμένες ειδικά για σας.
Για λίγα ή πολλά άτομα το κτήμα Royal Garden και η αίθουσα Royal Venues μπορεί να φιλοξενήσει έως 1000 άτομα στον εξωτερικό χώρο και έως 350 άτομα στην αίθουσα.
Ένας χώρος πολύ κοντά στην Αθήνα, με εύκολη και γρήγορη πρόσβαση από οποιαδήποτε μέρος της Αττικής που σας περιμένει να σας ξεναγήσει στους χώρους του.